طريقة اللانشون في البيت
٥ بيضات
٣ معالق دقيق
٥ مكعبات نستو او صدرين فراخ مخليين
نص معلقة توم مفروم
نص معلقة توم بودر
نص معلقة بصل بودر
٢ حبهان
فلفل اسود
٢ مكعب مرق
بهارات
قليل من الملح
رشة بابريكا لاعطاء اللون
نص كوب زيت
لو حابة تضيفي زيتون
الطريقة في الخلاط نضرب البيض والجبنة اوالفراخ بتكون مفرومة بالكبة
والزيت والتوابل وكل المكونات الي فاتت ونضربهم كويس جدا وفي كيس نضع المكونات ونلفة بورق فويل ونقفله من ناحيتين شبه البونبوناية
وفي ميه بتغلي علي النار احطها تغلي ٤٥ دقيقة وبعدين افكها وتبرد اقطعها
التالي
« الموضوع السابق
« الموضوع السابق
السابق
الموضوع التالي »
الموضوع التالي »
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة
(
Atom
)
محول الأكواد إخفاء محول الأكواد الإبتسامات إخفاء الإبتسامات