الارز المعمر الحلو
كوب ارز مج كبير يعنى
٣ كوب لبن مغلي وبارد او سخن عادي جدا ولو عندك قشطة ضيفي
كوبين سكر
٤ معالق سمنة او زبدة وممكن لو حابة الجوز هند كمان تضيفي معلقتين
اغسل الارز ومحدش ينقعه هيعجن جامد في السوى
احطه في صينية واقلبة مع السكر والسمنة واضيف اللبن
ويدخل الفرن حوالى ٤٥ دقيقة وشغلي الشواية عشان الوش
التالي
« الموضوع السابق
« الموضوع السابق
السابق
الموضوع التالي »
الموضوع التالي »
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة
(
Atom
)
محول الأكواد إخفاء محول الأكواد الإبتسامات إخفاء الإبتسامات